ETUSIVU        BÄNDI       KUVIA       ÄÄNTÄ        VIDEO        KEIKAT        MEDIA        MYYTÄVÄNÄ        YHTEYSTIEDOT

Famous Boogiemen perustetiin kesällä 2010 toteuttamaan laaja-alaista visiotamme rootsbändistä, joka esittää monipuolista ja viihdyttävää ohjelmistoa lokeroitumatta pelkkään retroiluun. Linjaa toteutamme perinteitä kunnioittaen, mutta luovaa ja irtonaista livesoittoa painottaen. Kahta samanlaista keikkaa ei ole vaan ohjelmisto ja soittofiilis elävät vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Famous Boogiemen yhdistää vaikutteita Rock 'n' Rollista, Bluesista, Rhythm 'n Bluesista ja muista rootstyyleistä bilemusiikiksi.     Rock Therapy!

Esko Mikkola

Laulu
Basso

 

Kari Karpo

Kitara

 

 

Pate Peni

Rummut

 

Basisti ja päävokalisti Esko Mikkola on pitkän linjan muusikko joka on soittanut lukuisissa bändeissä ja opiskellut klassista kitaraa sekä musiikin teoriaa. Hänen voimakas lauluäänensä ja tukeva perinteinen bassottelunsa ovat olleet merkittävässä roolissa aiemmissa bändeissään Hard Road ja One Way Out. Hän on myös soittanut arvostettujen suomalaisten bluesartistien Black River Bluesmanin ja Sonny Boy Magnussonin kanssa kotimaan ja ulkomaan kiertueilla.

Rumpalin tonttia on hallinnoinut Kenneth Oiling 2010-12 ja vuoden 2013 alusta lähtien Pate Peni. Pate on pitkänlinjan soittaja vankalla rockabilly-, blues- ja rootstaustalla. Meriitteihin kuuluvat muun muassa Mystery Train, yksi Suomen ensimmäisistä rockabillybändeistä 1970-luvulla sekä Ray Campin, Gene Summersin ja Dave Taylorin kiertueet. Rullaavampaa ja tanakampaa rummutusta ei juuri Suomesta löydy.

Kitaristi Kari Karpo on soittanut kitaraa ja bassoa varhaisista teinivuosista lähtien. Hänen perinteeseen nojautuva soittotyylinsä on myös spontaania ja luovaa eikä efekteillä kikkailla, vaan saundi on kitara suoraan putkivahvistimeen korkeintaan kaiulla ja satunnaisesti tremololla höystettynä. Artisteja joiden kanssa hän on soittanut kotimaassa ja ulkomailla ovat muun muassa: Harmonica Helge Tallqvist, Dr. Helander, Sonny Boy Magnusson, Jo Buddy, Tomi Leino, Pepe Ahlqvist, Jimmie Lawson, Harmonica Henry, Cleanhead Phil Speat, Carlos Del Junco, Phil Guy, Larry Garner, West Weston ja Steve Guyger.

Famous Boogiemen esiintyy myös amerikkalaisen Jimmie Lawsonin ja suomalaisen bluesin legendan Sonny Boy Magnussonin kanssa.

          

 

© Famous Boogiemen  2013

English

Facebook